Askerlik görevlerini yapmak üzere asker ocağına giden milli haltercilerimiz Kara Gücünde de çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.
11-13 Aralık 2009 tarihlerinde Alanya’da yapılan Büyükler Ferdi ve Mastırlar Türkiye Şampiyonasına katılan içlerinde Avrupa, Dünya ve olimpiyat Şampiyonu başarılı haltercilerimizin de bulunduğu Kara Gücü halter takımı fırtına gibi esti ve madalyaları da topladı.
Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında 5 madalya kazanan Kara Gücü Halter takımında 77 Kg da Emrah Aslan ve 85 kg da Nezir Sağır 5. olurlarken, 105 kg da Talat Bayam 2. oldu. 69 kg da Mete Binay, 94 kg da İzzet İnce, 85 kg da Taner Sağır ve +105 kg Bünyamin Sudaş ise altın madalya kazanarak 1. lil kürsüsüne çıktılar.
Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu haltercimiz Taner Sağır ise