Vizyon-Misyon-Stratejik Plan | Dopingle Mücadele | İletişim

Çorum’da önceki gün 35 ilden 350 sporcunun katılımıyla başlayan Gençler ve 23 Yaş altı (kadın-erkek) Türkiye Halter Şampiyonası’nın açılış töreni dün müsabakaların yapıldığı Tevfik Kış Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saat 15.00’te başlayan açılış törenine; Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Halter İl Temsilcisi Hasan Has, idareci, antrenör ve sporcular katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasından sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Federasyon Başkanvekili Mevlüt Ataseven birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Başkanvekili Ataseven, protokol mensuplarına plaket verdi. Plaketlerin ardından, sabah seansında dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Açılış töreni, sporcuların geçişi ile sona ererken, müsabakalara kaldığı yerden devam edildi.

Şampiyona bugün de devam edecek olup, yarın yapılacak müsabakalarla sona erecek.

“En önemli görevimiz, spor ahlakını aşılamak”

Şampiyonanın açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, tüm sporculara başarı dileklerinde bulunurken, ahlak vurgusu yaptı.

En önemli görevlerinden birinin de sporculara ahlak aşılamak olduğunu kaydeden Haşim Eğer, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, fiziki başarının yayında spor ahlakını sporcu kardeşlerimize aşılamak bizim en önemli görevlerimizden biri. Aksi halde, bu sporcu kardeşlerimiz saman alevi gibi yanar ve sönerler” dedi.

Eğer, şampiyonayı Çorum’a veren Türkiye Halter Federasyonu ve şampiyonanın başarıyla yapılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven:

“Çorum’un bizde farklı bir yeri var”

Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, Çorum’da devam eden Gençler ve 23 Yaş altı Türkiye Halter Şampiyonasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Çorum’da faaliyet yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Çorum’a her fırsatta milli takım kampı verdiklerini hatırlatan başkanvekili Ataseven, “Geçen yıl Çorum Belediyesi’ni ziyaret ettiğimizde bizden faaliyet istediler. Biz de, bu şampiyonayı Çorum’a vererek sözümüzü tuttuk. Çorum’a zaten her zaman milli takım kampı veriyoruz.

Geldik, gördük, Çorum’u çok sevdik. Çorum, her zaman olduğu gibi bu şampiyonaya da en güzel şekilde evsahipliği yapıyor. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Federasyondan teşekkür plaketleri

Türkiye Halter Federasyonu tarafından, Gençler ve 23 Yaş altı Türkiye Halter Şampiyonasının Çorum’da yapılmasına katkıda bulunan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, şampiyonanın açılış töreni sırasında, Vali Yardımcısı Alp Arslanargun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mehmet Bayrak, ASKF Başkanı Sefer Kurtaran, Halter İl Temsilcisi Hasan Has’a plaket verdi.

DSC_8561

DSC_8564

DSC_8399   DSC_8426 DSC_8429 DSC_8434 DSC_8450 DSC_8465 DSC_8472 DSC_8528 DSC_8541  DSC_8547 - Kopya  DSC_8550 - Kopya DSC_8553  DSC_8557 - Kopya DSC_8567 - Kopya DSC_8568 - Kopya DSC_8570 - Kopya DSC_8572 - Kopya DSC_8575 - Kopya